Skip to content

TA STYREROMMET!

Seminar - 3 dager av 3 timer

MOTIVASJON OG KOMPETANSESEMINAR

Bli med på en inspirerende seminarrekke med ledertrenere i Storform, Berngaard advokater og kommunikasjonsrådgivere i Sannum & Bergestuen.

Bli kjent med egne styrker, få oversikt over nødvendig juridisk kompetanse og lær deg hvordan du kan posisjonere deg for fremtidige styreverv.

Har du et ønske om å ta på deg styreverv, men er litt usikker på om du er rustet for rollen? Vi følger deg tett opp underveis gjennom hele prosessen og etterlater deg med mer kompetanse og et godt nettverk.

Seminaret er spisset mot kvinner og gjennomføres fysisk i Oslo sentrum. Velkommen til tre samlinger med inspirasjon, påfyll og nettverksbygging! 

I forbindelse med den kommende loven, som innføres i 2024, vil det være et stort behov for flere kvinner i norske styreverv.
Norske foretak vil måtte rekruttere nesten 13 000 nye styremedlemmer frem mot 2028. Når første trinn innføres neste år blir det behov for om lag 6 600 nye styremedlemmer, de fleste av disse kvinner
Gjennom et styreverv kan du bidra med din kompetanse og erfaring, og påvirke og utvikle strategier og retning i selskaper. 

Vi har satt sammen et treningsløp der du blir kjent med dine styrker, lager en personlig plan for hvordan du skal gå frem og gi deg innsikt i hva som skal til for å følge deg trygg på å stille klare og tydelige forventninger til de som velger deg til sitt styre, og rustet til å gå inn i rollen.

Programmet inneholder en personlighetstest med tilbakelesing, utvikling av en personlig SWOT, 3 samlinger med faglig påfyll og trening på reelle ferdigheter du vil få bruk for i en styrerolle. Vi går i tillegg gjennom hva du kan forvente og bør planlegge for ved et eventuelt styreverv; hvor mye tid det tar, honorar, omfang på forberedelser det er vanlig å bruke på papirarbeid og innsikt og ansvar. og og en avslutning der du får pitche deg selv inn til et rekrutteringsbyrå.

Program

Før samlingen 

  • Personlighetstest,
  • Personlig forberedende digital samtale

Samling 1

  • Oppstart og introduksjon
  • Innføring i styrerollen v/Berngaard
  • Hvordan få innpass og skape nettverk på de riktige arenaene v/Berngaard

Samling 2

  • Mine styrker og personlig SWOT
  • Trening på ferdigheter du trenger i styrerollen
Gjennomføring

Samling 3

  • Slik kan du posisjonere deg og markedsføre dine ferdigheter med god kommunikasjon
  • Budskap og heispitch
  • Presentasjon av heispitch for rekrutteringsbyrå

Mellom hver samling vil du få oppgaver og egentrening.

Maks 8-12 deltagere pr gruppe

Ta kontakt med oss for mer informasjon om innhold, tid og sted.

Ledertrener og styremedlem

Bente Lunke Norum

Bente_Lunke_Norum_8-10

Bente er ledertrener i Storform og har lang erfaring som leder, styreleder og styremedlem i ulike bedrifter og organisasjoner. I tillegg har hun gjennom et aktiv liv som toppidrettsutøver, håndballtrener og landslagstrener erfaring med mentaltrening og mentale ferdigheter som bidrar til at du presterer på topp under press.

Kommunikasjonsrådgivere

Eva Sannum/Kristine Meek

Eva_Kristine_SH_web

Eva er grunnlegger og partner i Sannum & Bergestuen og har fersk erfaring som styremedlem i Skiforeningen. Hun bistår i dag flere ledere med å posisjonere seg og selskapet sitt i digitale kanaler og vet hva som må til for å bli lagt merke til. 
 
Kristine er partner i Sannum & Bergestuen, og har lang erfaring med å rådgi kvinnelige ledere. Hun vet hvordan du bygger opp en god fortelling og lærer deg hvordan du skal fremføre den.
Advokat, leder og partner

Inger Roll-Matthiesen

Inger_SH_web

Inger er managing partner i advokatfirmaet Berngaard. Hun har lang erfaring som leder, styremedlem og advokat i en rekke forskjellige roller i næringslivet og brenner for å løfte frem kvinner i mannsdominerte bransjer. Som advokat jobber hun tett med en rekke ulike toppledere og styrer.

Som foredragsholder evner hun å formidle vanskelige ting enkelt.

Ledertrener og styreleder

Håvard Tvedten

HÅVARD_D855637_1MB

Håvard er ledertrener  og partner i Storform. Han har tidligere vært profesjonell håndballspiller og kaptein på Norges landslag i en årrekke. Håvard har hatt flere styreverv, og fungerer som lederstøtte og rådgiver for flere toppledere. Håvard vet hvor viktig det er å trene for å bli god, og at også ferdigheter innen ledelse er trenbart.

JEG ØNSKER MER INFORMASJON!

Ta kontakt med oss, så sender vi deg uforpliktende mer informasjon om seminarene