Storform

Formidling og presentasjonsteknikk

Mange ledere uttrykker frykt for å snakke i store forsamlinger. Det er ingen sjelden frykt, men for ledere er det å prestere på en scene en repeterende øvelse. De bør derfor være godt trent og forberedt på akkurat det å skulle formidle et budskap foran en gruppe mennesker. Det aller meste kan trenes, også det å snakke i forsamlinger, eller å møte media.

Når vi jobber med formidling, går vi grundig til verks. Retorikkens far, Aristoteles, lærer oss noe fundamentalt om kommunikasjon. Hans tilnærming og ikke minst hans appellformer er like relevante i dag som i hans samtid. Vi starter gjerne der, og så jobber vi oss systematisk frem til akkurat dine muligheter. Treningen kan være i grupper, eller individuelt. Å trene på formidling og presentasjon er relevant ikke bare for ledergrupper. Svært mange nøkkelpersoner i organisasjoner er avhengig av god formidling.

Storform stiller med erfaren veiledning, (gjerne kamera) og skreddersydde løsninger for deg som er klar for å flytte grenser.

Personvernerklæring Personvernerklæringen gjelder behandling av personopplysninger som brukes når du besøker våre nettsider eller på annen måte samhandler med oss. Mer info
Scroll down