Storform

Informasjonskapsler og personvernerklæring

Personvernerklæringen gjelder behandling av personopplysninger som brukes når du besøker våre nettsider eller på annen måte samhandler med oss.

Storform AS ønsker å være åpen og tydelig på hvordan vi bruker opplysningene dine og at det skjer i samsvar med gjeldende lovgivning om personvern og dine forventninger.

Personvernerklæringen vil forklare hvilke opplysninger som innhentes, hvorfor de innhentes, hvordan innhentende opplysninger blir brukt og hvilke alternativer og rettigheter du har vedrørende innhenting av personopplysninger.

Behandlingsansvarlig

Daglig leder er på vegne av Storform AS behandlingsansvarlig for selskapets behandling av personopplysninger.

Personopplysninger som lagres

Vi lagrer følgende personopplysninger når/hvis du registrerer deg som mottaker av nyhetsbrev fra oss: Navn, e-postadresse.

Formål med behandlingen

Vi behandler opplysningene for å kunne ivareta vår forpliktelse om å sende nyhetsbrevet til den adressen du har oppgitt ved registrering.

Innhenting av personopplysninger

Vi lagrer de personopplysningene du har avgitt våre medarbeidere eller via skjema for registrering som mottaker av vårt nyhetsbrev.

Bruk av informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker informasjonskapsler/cookies på våre nettsider for å gi deg som besøker siden best kundeopplevelse og service. Lov om elektronisk kommunikasjon krever at vi informerer våre besøkende om bruk av informasjonskapsler (cookies).
Når du besøker www.storform.no samtykker du samtidig i at det settes informasjonskapsler i nettleseren din. Nettstedet kan også inneholde eksternt innhold som gjør bruk av informasjonskapsler. Vi bruker statistikkverktøy som setter informasjonskapsler for å kunne måle trafikk og bruken av nettstedet på en bedre måte. Hvis du ikke ønsker at det settes informasjonskapsler i din nettleser er det mulig å gjøre dette ved å endre innstillingene dine i nettleseren. Vi kan da ikke garantere at alle tjenestene på våre nettsider vil fungere optimalt.

Utlevering av opplysninger til tredjeparter

For å kunne oppfylle våre forpliktelser utleveres nødvendige opplysninger til nødvendig samarbeidspartnere.

Sletting av personopplysninger

Opplysninger vi har mottatt i forbindelse med registrering som mottaker av våre nyhetsbrev, lagres fram til du selv melder deg av nyhetsbrevet.

Rettigheter for den registrerte

Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Det gjøres oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger.
Det kan klages til Datatilsynet på behandling i strid med reglene.

Personvernombud

Vi har ikke et eget personvernombud.

Endringer i erklæringen

Storform AS forbeholder seg retten til å endre eller oppdatere Personvernerklæringen. Alle endringer er gjeldene fra de legges ut, og vil omfatte informasjon samlet inn fra den datoen så vel som eksisterende informasjon oppbevart av oss. Du kan finne ut når disse retningslinjene sist ble revidert ved å se «Sist oppdatert» under.

Sist oppdatert: 28.06.2019.

Kontaktinformasjon

Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sende skriftlig til følgende adresser:
Email: post@storform.no
Postadresse:
Storform AS
Postboks 670
4666 Kristiansand

Scroll down