Storform

Konsulent og partnerTorbjørn Hekneby

torbjorn@storform.no Mob: 419 00 319

Torbjørn har over 20 års erfaring med endringsledelse og organisasjonsutvikling i privat og offentlig sektor.

For tiden er Torbjørn Ph.d.-stipendiat i internasjonal endringsledelse ved Universitetet i Agder. Han har hovedfag idrett, har gjennomført Krigsskolen og er en av Storforms gründere. Torbjørn har tidligere jobbet med etikk og antidoping i Norges idrettsforbund og for Den Norske olympiske komité. Han har også vært coach for herrelandslaget i fotball og vært tilknyttet herrelandslaget i håndball både som coach og verdiansvarlig.

Torbjørn er en av forfatterne bak boken ”Fra ord til handling – om prestasjonsutvikling i praksis” (Kaggestad m. fl. 2007). Parallelt med sitt doktorprogram underviser Torbjørn på EMB-programmet ved Handelshøyskolen i Kristiansand.

I Storform arbeider Torbjørn som konsulent med fokus på lederutvikling og større prosjekter innen organisasjonsutvikling. Torbjørn er også sertifisert LEAN-instruktør.

Personvernerklæring Personvernerklæringen gjelder behandling av personopplysninger som brukes når du besøker våre nettsider eller på annen måte samhandler med oss. Mer info
Scroll down