Storform

Konsulent og partnerSvein Hjorthaug

svein@storform.no Mob: 90 95 22 92

Svein er nysgjerrig, opptatt av menneskelig utvikling og flink med folk. I tillegg har han gode analytiske evner og kommunikasjonsferdigheter. En av Sveins styrker er å formidle komplekse problemstillinger på en enkel og forståelig måte.

Svein er konsulent og partner i Storform. Han har over 15 års erfaring som rådgiver innenfor strategi, ledelse og kommunikasjon. Han har bakgrunn fra kommunikasjonsbransjen med lang fartstid som både rådgiver og leder. Svein var med å bygge opp kommunikasjonshuset Dale+Bang og var i flere år daglig leder i Dale+Bang PR. De siste årene har Svein jobbet som rådgiver for ledere i både offentlig og private virksomheter.

Svein er utdannet cand. mag. fra Universitetet i Oslo med fagene statsvitenskap, religion og pedagogikk. Han har senere studert psykologi på UiB og UiA og har i tillegg prosjektlederutdannelse fra BI. Svein er sertifisert prestasjonscoach og LEAN-instruktør. Til daglig jobber Svein som prosessleder, konsulent og foredragsholder.

Personvernerklæring Personvernerklæringen gjelder behandling av personopplysninger som brukes når du besøker våre nettsider eller på annen måte samhandler med oss. Mer info
Scroll down