Storform

Konsulent, partner og daglig lederSvein Hjorthaug

svein@storform.no Mob: 90 95 22 92

Svein er nysgjerrig, opptatt av menneskelig utvikling og flink med folk. I tillegg har han gode analytiske evner og kommunikasjonsferdigheter. En av Sveins styrker er å formidle komplekse problemstillinger på en enkel og forståelig måte.

Svein er daglig leder, konsulent og partner i Storform. Han har over 15 års erfaring som rådgiver innenfor strategi, ledelse og kommunikasjon. Han har bakgrunn fra kommunikasjonsbransjen med lang fartstid som både rådgiver og leder. Svein var med å bygge opp kommunikasjonshuset Dale+Bang og var i flere år daglig leder i Dale+Bang PR. De siste årene har Svein jobbet som rådgiver for ledere i både offentlig og private virksomheter.

Svein er utdannet cand. mag. fra Universitetet i Oslo med fagene statsvitenskap, religion og pedagogikk. Han har senere studert psykologi på UiB og UiA og har i tillegg prosjektlederutdannelse fra BI. Svein er sertifisert prestasjonscoach og LEAN-instruktør. Til daglig jobber Svein som prosessleder, konsulent og foredragsholder.

Scroll down