Storform

Konsulent og partnerHåvard Tvedten

havard@storform.no Mob: 952 72 911‬

Håvard er konsulent i Storform og har 18 års erfaring som elitesportsutøver på internasjonalt toppnivå. Han har vært kaptein både på klubblag og landslag og vet hva som skal for å få enkeltpersoner og team til å prestere på høyt nivå over tid.

I Storform jobber Håvard med organisasjonsutviklingsprosesser og lederprogrammer, som foredragsholder, som lederstøtte for toppledere og som prosessleder for utvikling av team og ledergrupper.

Håvard er opptatt av hvordan ledere og organisasjoner kan utnytte treningsarenaen til å videreutvikle ferdigheter som gir varige konkurransefortrinn i markedet. Gjennom karrieren som profesjonell håndballspiller vet han at mye og riktig trening er avgjørende for å utvikle kjernekompetanse, og han har solid erfaring med hvordan man bygger, vedlikeholder og utvikler sterke prestasjonskulturer.

Håvard er god til å bygge relasjoner og er genuint opptatt av å hjelpe mennesker å lykkes med å nå sine mål.

Håvard har tatt diplomstudie i ledelse ved UCN i Aalborg, har studert markedsføring ved BI i Bergen og er sertifisert prestasjonscoach og LEAN-instruktør.

Personvernerklæring Personvernerklæringen gjelder behandling av personopplysninger som brukes når du besøker våre nettsider eller på annen måte samhandler med oss. Mer info
Scroll down