Storform

Konsulent og partnerHanne Holvik

hanne@storform.no Tlf. 952 88 571‬

Hanne er nysgjerrig og motiveres av å få ledere, medarbeidere og organisasjoner til å utvikle seg. Hanne er god til å bygge relasjoner og opptatt av at det vi leverer gir kunden verdi.

Hanne har mange års erfaring som konsulent innenfor ledelse og organisasjonsutvikling. Hun jobbet 8 år i Accenture, et internasjonalt konsulentselskap, hvor hun jobbet med organisasjonsutvikling og endringsledelse i en forretningsmessig kontekst. Hanne har bred erfaring fra arbeid med ulike kunder i både privat og offentlig sektor. Hun har vært prosjektleder i omstillingsprosjekter og innføring av nye ERP-løsninger, utviklet konsept for endringsledelse, samt fasilitert prosesser på forskjellige ledelsesnivå. I tillegg har Hanne god erfaring med å støtte HR i utvikling av HR-strategi, omstillings- og nedbemanningsprosesser.

Hanne har en master i ledelse og organisasjonspsykologi fra BI i Oslo, med spesialisering innenfor ledelse, strategi, organisasjonsdesign, coaching og teamutvikling. Hun er også utdannet sosionom og har øvrige fag som arbeid- og organisasjonspsykologi og Prosjektforum i fagkretsen.

Personvernerklæring Personvernerklæringen gjelder behandling av personopplysninger som brukes når du besøker våre nettsider eller på annen måte samhandler med oss. Mer info
Scroll down