Storform

Konsulent og kreativ lederDaniel Marinas

daniel@storform.no Mob: 92 48 44 64

Daniel er Storforms kreative hode. Han utfordrer, utformer og former Storforms leveranser på mange plan. Daniel har over 25 års erfaring som innholdsprodusent og prosjektleder innen kreative fagområder, fra film- og tv-produksjon til markedsføring og kommunikasjon.

I mange år jobbet Daniel som regissør, produsent og klipper i tv-bransjen. Han har vært ansatt i TV 2 og drevet eget produksjonsselskap. I 2006 skiftet han bransje og jobbet som prosjektleder og rådgiver i reklamebransjen før han tok med seg media- og markedskompetansen til Dyreparken, hvor han i fire år utviklet og ledet ulike tv-prosjekter og sponsorsamarbeid. Daniel var sentral i utviklingen av TV 2-serien, Sommer i Dyreparken og parkens satsing på egen innholdsproduksjon.

Daniel har sin utdannelse fra Mediehøgskolen i Kristiansand hvor han studerte journalistikk, mediekunnskap og film- og tv-produksjon. Daniel har utviklet og gjennomført kreative konsepter så lenge han kan huske. Hans sterke visuelle og dramaturgiske egenskaper sikrer høy kvalitet og på prosessene og leveransene i Storform. Nettsidene du nå sitter og klikker gjennom har Daniel selvfølgelig hatt regien på.

Personvernerklæring Personvernerklæringen gjelder behandling av personopplysninger som brukes når du besøker våre nettsider eller på annen måte samhandler med oss. Mer info
Scroll down