Storform

Konsulent og kreativ lederDaniel Marinas

daniel@storform.no Mob: 92 48 44 64

Daniel er Storforms kreative hode. Han utfordrer, utformer og former Storforms leveranser på mange plan. Daniel har over 25 års erfaring som innholdsprodusent og prosjektleder innen kreative fagområder, fra film- og tv-produksjon til markedsføring og kommunikasjon.

I mange år jobbet Daniel som regissør, produsent og klipper i tv-bransjen. Han har vært ansatt i TV 2 og drevet eget produksjonsselskap. I 2006 skiftet han bransje og jobbet som prosjektleder og rådgiver i reklamebransjen før han tok med seg media- og markedskompetansen til Dyreparken, hvor han i fire år utviklet og ledet ulike tv-prosjekter og sponsorsamarbeid. Daniel var sentral i utviklingen av TV 2-serien, Sommer i Dyreparken og parkens satsing på egen innholdsproduksjon.

Daniel har sin utdannelse fra Mediehøgskolen i Kristiansand hvor han studerte journalistikk, mediekunnskap og film- og tv-produksjon. Daniel har utviklet og gjennomført kreative konsepter så lenge han kan huske. Hans sterke visuelle og dramaturgiske egenskaper sikrer høy kvalitet og på prosessene og leveransene i Storform. Nettsidene du nå sitter og klikker gjennom har Daniel selvfølgelig hatt regien på.

Scroll down