Storform

Covid-19 har skapt kaos og tilbakeslag for mange virksomheter, men det finnes en vei ut av alle kriser.

Vi hjelper deg i gang

STORFORM har hjulpet ledere og virksomheter med å håndtere kriser, store endringer og usikkerhet i mange år. Nå vil vi gjerne hjelpe deg og din virksomhet. På vei ut av krisetider trenger vi ofte nye øyne og en oversiktlig plan og struktur for å klare å se alle eksisterende, og ikke minst nye muligheter. For mulighetene finnes - også ut av krisetid.

Hvordan kan vi hjelpe din virksomhet?

Storform kan hjelpe deg med å få kontroll på virksomheten din, og stake ut retningen for veien videre. Sammen gjør vi dette på en forutsigbar, oversiktlig og trygg måte. Vi tar et «røntgen-bilde» av bedriftene din. Sammen med deg går vi gjennom alle de store byggeklossene som utgjør din bedrift, og sikrer at du får en god oversikt og kontroll etter en kaotisk periode. Resultatet vil gi deg overskudd og energi. Vi lover at du vil se alle mulighetene som ligger klar til å gripes.

To pakker for ulike behov

Ledere og organisasjoner har alle sine unike egenskaper, og behov. Noen ganger tilsier størrelse, eller situasjon, at en utfordring håndteres riktigst på et ledernivå. Andre ganger, og ganske ofte, så er det mest fornuftig å involvere medarbeidere i både situasjonsanalysen og i løsningene. Storform har derfor tatt frem to ulike leveranser, som du igjen kan vurdere opp mot hva som passer deg og din virksomhet. Vi er uansett klare for å hjelpe deg i gang.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat om din virksomhet

post@storform.no

Tlf: 38 00 63 01

Personvernerklæring Personvernerklæringen gjelder behandling av personopplysninger som brukes når du besøker våre nettsider eller på annen måte samhandler med oss. Mer info
Scroll down