Storform

Borte bra men hjemmekontor best...

Også i Storform er livet snudd på hodet. Fra fulle uker med planlagte samlinger og pågående prosesser, sitter vi nå på hvert vårt hjemmekontor og rigger oss for en ny hverdag med andre og nye utfordringer.

De færreste i landet vårt har noensinne opplevd noe lignende. På rekordtid har vi alle fått kjenne på hvordan alt henger sammen med alt. Rundt oss ser vi virksomheter gå fra marsjfart i åpen led til å strande på et skjær som ikke sto på kartet. En endring så total at vi knapt kan fatte det. 

I Storform jobber vi med mennesker. Til daglig utdanner og trener vi ledere til å håndtere endringer i sin virksomhet. Hvordan leder man i slike tider? Hvordan forteller du ikke bare en, men kanskje alle medarbeiderne dine, at i morgen er det ingen jobb til deg her? Når tar egentlig dette marerittet slutt? Hvilke grep skal redde virksomheten din? Hva gjør du nå?

Coronasituasjonen har også truffet Storform. Men vi legger ikke ned årene. Fra hver vår tue i syv hjem, holder vi fortet med godt mot og i alle kanaler. Vi vil at du skal vite dette: Vi er på plass for både eksisterende og nye kunder som trenger hjelp, råd og retning i ulendt terreng.
Personvernerklæring Personvernerklæringen gjelder behandling av personopplysninger som brukes når du besøker våre nettsider eller på annen måte samhandler med oss. Mer info
Scroll down