Storform

Aktuelt

Tor Geir Kvinen blir assosiert partner i Storform

Storform har lenge vært på jakt etter en ressurs som kan være med å utvikle Storform videre, og nå blir Tor Geir Kvinen en del av laget.

UiA Handelshøyskolen og Storform med unikt samarbeid Praktisk lederprogram med 30 studiepoeng

Storform lanserer i samarbeid med Handelshøyskolen Executive, UIA et helt nytt lederprogram:
Endringsagent, et praktisk lederprogram i endringsledelse.

Første doktorgradsartikkel publisert

En viktig milepæl i vårt doktorgradsarbeid om LEAN er passert. En fornøyd og stolt Torbjørn fikk nylig beskjeden om at den første artikkelen er publisert i Journal of Industrial Engineering and Man.

Vi hjelper deg i gang

Er du leder for en virksomhet som ble truffet av Covid-19? Synes du det er vanskelig og få oversikt over situasjonen og vite hvilke grep du skal ta for å få bedriften på bena igjen? Vi kan hjelpe deg!

Borte bra men hjemmekontor best...

Også i Storform er livet snudd på hodet. Fra fulle uker med planlagte samlinger og pågående prosesser, sitter vi nå på hvert vårt hjemmekontor og rigger oss for en ny hverdag med andre og nye utfordringer.

KRONIKK Du burde vært sosionom, du!

Uttalelsen kom på et lutefisklag før jul. Gode gutter, samlet i forbrødring. Vi jobber alle i business, og driver eller er del av virksomheter som ofte kjennetegnes mer av blåskjorter enn av hettegensere.

Tar steget opp Håvard Tvedten ny partner i Storform

Siden 2016 har tidligere håndballproff Håvard Tvedten vært ansatt som konsulent i Storform. Nå blir han partner i selskapet.

LEAN og ledelse Doktorgrad i Lean og ledelse

I Storform har vi vært nysgjerrige på hva de få virksomhetene som lykkes med LEAN faktisk gjør for å lykkes. Siden 2016 har Torbjørn Hekneby forsket på dette, gjennom et doktorgradsarbeid sammen med UIA og NTNU.

Personvernerklæring Personvernerklæringen gjelder behandling av personopplysninger som brukes når du besøker våre nettsider eller på annen måte samhandler med oss. Mer info
Scroll down